Om vores butik

Vi tror på naturens kraft. Derfor oprettede vi Siam Botanicals, et ærligt mærke af naturlige ansigtspleje, hudpleje og personlig pleje.

SAVE YOUR SKIN
ONE DROP AT A TIME

Vi garanterer, at vores produkter er lavet med de bedste naturlige ingredienser. Vi gør også en bevidst indsats for at holde vores emballage enkel for at minimere vores indflydelse på planeten.

Vores ansigtspleje, hudpleje og aromaterapi er 100% naturlige – det betyder, at de er helt fri for syntetiske kemikalier, farver og dufte. Vores præmieprodukter til personlig pleje er formuleret med aloe vera juice og koldpressede olier. De indeholder ingen syntetiske rengøringsmidler, konserveringsmidler, farvestoffer eller duftstoffer. Det er vores politik at være fuldstændig gennemsigtig om de ingredienser, vi bruger. Se vores hjemmeside – vi lister alt, hvad der går ind i vores produkter, fordi vi ikke har noget at skjule.

Ved at kombinere gammeldages ingredienser med videnskabelig know-how er det lykkedes os at skabe et simpelt men meget effektivt udvalg af unisexprodukter, der passer til alle hudtyper. Hver formel er håndblandet i små satser for at sikre, at vores usædvanligt høje standarder gentages trofast i hver flaske.

Vores sortiment omfatter premium ansigtspleje, massage og kropsolier, balsam, badesalt, solide parfume, sæbe og shampoo. Så uanset om du ønsker at forynge og genoplive, tone og stramme, berolige og blødgøre eller bare forkæle og forædle, er vi sikker på at have det perfekte produkt til dig.

  • Levering lige til døren
  • Fortrydelsesret
  • Billige priser
  • Sikker handel
  • Naturlige produkter
  • 100% organisk
  • Naturens vej
  • Ingen dyr indblandet
Hvorfor NATURLIG?
Et naturligt liv

Hvis du finder et højtydende hud-, ansigt- og hårpleje produkt, der bruger de reneste ingredienser, hvorfor så ikke vælge det? Hvis det leverer resultater, samtidig med at det er bæredygtigt og ansvarligt, hvorfor sige nej til det? Vores loyale kunder over hele verden er vidne til, at vores produkter virker, og at de er naturligt og miljømæssigt sikre.

Vi tror simpelthen, at naturlige hudplejeprodukter er bedst,

ikke kun fordi de ikke indeholder kunstige kemikalier, men endnu vigtigere fordi de indeholder botaniske ingredienser, der giver fordele, der ikke findes i syntetiske alternativer.

Shop nu
Certificeret produkter
COSMOS CERTIFICATION

Mange af vores produkter bærer COSMOS-standard certificeringen, hvilket betyder, at de opfylder de strenge krav, der er fastsat af BDIH, COSMEBIO, ECOCERT, ICEA og SOIL ASSOCIATION for økologiske og naturlige kosmetik. Hold øje med logoerne på vores emballage!

0

Din varekurv